MENIU 8 MARTIE 2024
restaurant mivas

INCHIRIERE RESTAURANT PENTRU NUNTA IN BUCURESTI

Restaurantul MIVAS va sta la dispozitie, fiind locatia perfecta pentru organizarea si gazduirea de evenimente: nunti, botezuri, intalniri de afaceri, aniversari, mese festive etc.

Pentru a va convinge ca avem dreptate va prezentam meniul nostru specific pentru astfel de evenimente cu mentiunea ca acesta poate fi oricand adaptat cerintelor Dvs.

inchiriere limuzina

INCHIRIERE LIMUZINA DE LUX LA CELE MAI BUNE PRETURI

Este primul model de limuzina care imbina perfect tendinta modei cu personalitatea, rafinamentul volumelor cu stralucirea luxului, orgoliul reprezentarii cu intimitatea discreta.

Limuzina se poate inchiria atat pentru: nunti, botezuri, cununii civile, cat si pentru: intalniri business, transfer aeroport - gari - porturi, seri romantice, tur oras, tur litoral, excursii in tara etc.

torturi de nunta

TORTURI PENTRU NUNTA - COMANDA TORTUL MIRESEI ACUM!

Ne straduim sa va oferim cele mai frumoase, cele mai mari si nu in ultimul rand cele mai gustoase torturi care vor aduce un plus de rafinament si dulceata nuntii Dvs. Torturile noaste sunt realizate din produse naturale.

Va invitam sa va convingeti studiind oferta noastra, oferta ce poate fi adaptata oricaror cerinte si care raspunde cu brio oricaror exigente. Comandati chiar acum TORTUL MIRESEI - cea mai dulce traditie!

catering bucuresti

SERVICII COMPLETE DE CATERING IN BUCURESTI

In lumea moderna a calatoriilor si a intalnirilor de afaceri asiguram stilul, eleganta, bunul gust si rafinamentul necesar clientului exigent. Va oferim servicii de catering complete destinate servirii mesei de pranz, intalnirilor de afaceri, dineuri, mese festive.

Asiguram o calitate deosebita la preturi competitive cu un personal bine instruit. Nu ezitati sa ne contactati.